Sisustussuunnittelu

 

Tehdään pieni mielikuvaharjoitus. Sulje silmäsi. Hengitä syvään sisään ja ulos. Kuvittele mielessäsi unelmakotisi. Miltä siellä näyttää? Tuntuuko jalkojen alla lämmin puulattia? Onko seinillä lempivärejäsi toistava sävy tai kenties lempitapettisi? Ehkä olohuonetta lämmittää takkatuli ja valaistus on juuri sopiva, jotta sinä voit rentoutua pitkän työpäivän jälkeen? Tunne unelmakotisi kaikilla aisteillasi ja paina kuva mieleesi.
Nyt voit avata silmäsi ja kertoa minulle mitä näit, koit ja tunsit. Olen sisustussuunnittelija ja tässä juuri sinua varten. Haluan yhdessä kanssasi löytää ratkaisut, joilla pääset askeleen lähemmäs unelmakotiasi. Haluan auttaa tekemään kodistasi juuri sellaisen missä sinun ja perheesi on hyvä olla.
Oli kysymyksessä sitten keittiöremontti, värisävyjen valinta, sopivan lattiamateriaalin löytäminen tai kodin ilmeen ehostaminen, olemme tässä teitä varten.

Tarjoamme sisustussuunnittelupalvelut koostuvat useista osa-alueista, joista valitaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat.

Palveluihimme kuuluvat:

- Remonttisuunnittelu
- Tilasuunnittelu
- Pintamateriaali-, ja värisuunnittelu
- Kalustesuunnittelu
- Valaistussuunnittelu
- Sisustustekstiilien ja muiden sisustustuotteiden suunnittelu ja valinta
- Vihersisustus
- Materiaalihankinnat ja koordinointi
- Sisustuskonsultaatio
- Virtuaalisisustuskonsultaatio (neuvonta tapahtuu etänä, saatavilla maanlaajuisesti)

Finahem on erikoistunut myös ekologiseen sisustussuunnitteluun, joka tarjoaa tehokkaat ja monipuoliset työkalut ja keinot ekologisemman kodin ja sitä kautta elämäntapojen luomiseksi. Ekologinen sisustussuunnittelu koostuu monista eri osa-alueista, joilla voi vaikuttaa kestävämpiin elintapoihin sekä hiili-, ja materiaalijalanjälkeen. Tilankäytöllä ja tilaratkaisuilla, valaistuksella, oikeilla pintamateriaaleilla sekä kiinto-, ja irtokalustevalinnoilla voi tehokkaasti vaikuttaa ja päästä askeleen lähemmäs ekologista kotia sekä elämäntapoja.

Kauttamme on mahdollista myös saada luotettava ja korkealaatuista jälkeä tekevä remontoinnin ammattilainen sisustussuunnitelman toteuttamiseen.