Sisustussuunnittelu

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehdään pieni mielikuvaharjoitus. Sulje silmäsi. Hengitä syvään sisään ja ulos. Kuvittele mielessäsi unelmakotisi. Miltä siellä näyttää? Tuntuuko jalkojen alla lämmin puulattia? Onko seinillä lempivärejäsi toistava sävy tai kenties lempitapettisi? Ehkä olohuonetta lämmittää takkatuli ja valaistus on juuri sopiva, jotta sinä voit rentoutua pitkän työpäivän jälkeen? Tunne unelmakotisi kaikilla aisteillasi ja paina kuva mieleesi.
Nyt voit avata silmäsi ja kertoa minulle mitä näit, koit ja tunsit. Olen sisustussuunnittelija ja tässä juuri sinua varten. Haluan yhdessä kanssasi löytää ratkaisut, joilla pääset askeleen lähemmäs unelmakotiasi. Haluan auttaa tekemään kodistasi juuri sellaisen missä sinun ja perheesi on hyvä olla.
Oli kysymyksessä sitten keittiöremontti, värisävyjen valinta, sopivan lattiamateriaalin löytäminen tai kodin ilmeen ehostaminen, olemme tässä teitä varten.

Tarjoamme sisustussuunnittelupalvelut koostuvat useista osa-alueista mistä valitaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat.

Palveluihimme kuuluvat:
- Tilasuunnittelu
- Pintamateriaali-, ja värisuunnittelu
- Kalustesuunnittelu
- Valaistussuunnittelu
- Sisustustekstiilien ja muiden sisustustuotteiden suunnittelu ja valinta
- Vihersisustus
- Materiaalihankinnat ja koordinointi
- Sisustuskonsultaatio
- Virtuaalisisustuskonsultaatio (neuvonta tapahtuu etänä, saatavilla maanlaajuisesti)

Palveluihimme kuuluu myös sisustuspäivä (kesto 6-8h). Päivän aikana kierrämme alan liikkeitä, joissa olen apunasi tekemässä sisustusvalintoja esimerkiksi huonekalujen, pintamateriaalien ja värivalintojen osalta. Sisustuspäivä suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kauttamme on mahdollista myös saada luotettava ja korkealaatuista jälkeä tekevä remontoinnin ammattilainen sisustussuunnitelman toteuttamiseen.

Toimi-, ja liiketilasuunnittelu

FinaHem tekee myös toimi-, ja liikesuunnittelua yrityksille.