Tarinani

Nimeni on Milla Ek.

Olen sisustussuunnittelija, stailaaja ja visualisti. Elän unelmaani, minulla on etuoikeus tehdä sitä työtä mitä rakastan ja mistä nautin.

Suuri unelmani on täyttynyt. Olen perustanut sisustus-, ja stailauspalveluita tarjoavan yrityksen. Oma yritys oli ollut haaveenani jo pitkään ja vihdoin uskalsin tehdä unelmistani totta.

Olen koulutukseltani KTM sekä sisustussuunnittelija (SiSak). Olen toiminut yli kymmenen vuotta IT-alalla projektipäällikön ja konsultin tehtävissä. Tuona aikana olen oppinut paljon, ennen kaikkea ihmisten kohtaamisesta ja oikeiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaille.  Tämän voimavaran tuon nyt vahvasti mukaan omaan, ensimmäiseen yritykseeni. Minulle on sydämen asia, että yhdessä asiakkaan kanssa löydämme juuri ne oikeat ratkaisut, jotka palvelevat heitä parhaiten.

Sisustussuunnittelijan ja stailaajan töitä olen tehnyt vuosien varrella sivutoimisina projekteina ja nyt on vihdoin tullut se aika, kun voin keskittää kaikki voimavarani, energiani ja osaamiseni juuri siihen mistä eniten nautin. Sisustusprojekteja olen tehnyt laidasta laitaan. Minulla on laaja-alainen kokemus eri sisustussuunnittelun osa-alueista, niin keittiö-, tila-, kuin kalustesuunnittelusta, väri-, tapetti-, ja lattiavalintojen tekemisestä, pintaremontoinnista näin muutamia mainitakseni. Viime vuosina olen myös erikoistunut sisustustrendiksi muodostuneeseen vihersisustamiseen, jolla kohteeseen saadaan helposti viihtyisyyttä, raikkautta sekä puhtaampi sisäilma. Olen myös tehnyt useita stailausprojekteja, joissa olen stilisoinut kohteita myyntikuntoon. Tällöin ensisijaisen tärkeää on osata luoda oikea ensivaikutelma ja mielikuva asunnosta. Stailauskohdetta tulee aina katsoa potentiaalisen ostajan silmin.

Sisustussuunnittelijalle ja stailaajalle on ensiarvoisen tärkeää seurata viimeisimpiä sisustustuulia ja pitää ammattitaitonsa ajan hermolla. Näin voimme tarjota asiakkaalle raikkaita, uusia kulmia sisustussuunnittelu-, ja stailauspalveluidemme kautta.

Olen myös aktiivinen somevaikuttaja. Esimerkiksi suuri osa tekemästäni tuotesijoittelusta tapahtuu eri somekanavissa kuten Instagramissa ja blogini kautta. Pystyn tarjoamaan laajaa somenäkyvyyttä esimerkiksi stailaamieni asuntojen myynti-ilmoituksille asiakkaan niin halutessa. Somevaikuttamisen kautta olen pystynyt myös luomaan laajan yhteistyöverkoston mm. jälleenmyyjiin ja muihin alan osaajiin. Olen myös osana LuKLabel designtiimiä, jonka kautta pääsen aktiivisesti kehittämään osaamistani sisustusammattilaisena ja toimimaan aktiivisen ja innovoivan tiimin jäsenenä.