Ekologinen sisustussuunnittelu

Ekologisesti kestävät elämäntavat sekä pienempi hiili-, ja materiaalijalanjälki ovat nyt enemmän kuin ajankohtaisia. Jokainen meistä voi valinnoillaan vaikuttaa maapallon hyvinvointiin. Tapoja ekologisesti kestävämpien elämäntapojen toteuttamiseen on monia. Ekologinen sisustussuunnittelu tarjoaa tehokkaat ja monipuoliset työkalut ja keinot ekologisemman kodin ja sitä kautta elämäntapojen luomiseksi.

Ekologinen sisustussuunnittelu koostuu monista eri osa-alueista, joilla voi vaikuttaa kestävämpiin elintapoihin sekä hiili-, ja materiaalijalanjälkeen. Tilankäytöllä ja tilaratkaisuilla, valaistuksella, oikeilla pintamateriaaleilla sekä kiinto-, ja irtokalustevalinnoilla voi tehokkaasti vaikuttaa ja päästä askeleen lähemmäs ekologista kotia sekä elämäntapoja.

Ekologisen sisustussuunnittelu tuo useita kestäviin elämäntapoihin liittyviä hyötyjä ja parannuksia. Näitä ovat mm. ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät positiiviset vaikutukset, ekologinen kestävyys sekä taloudellisesti saavutettavat hyödyt. Taloudellisuus syntyy esimerkiksi siten, että tehdään kestäviä ja ajattomia valintoja tuotteissa sekä materiaaleissa, jolloin tarpeelta hankkia uusia vältytään.

Finahem on erikoistunut ekologiseen sisustussuunnitteluun aina remonttisuunnittelusta ja uudiskohteista lähtien pienempään suunnittelun tarpeeseen. Ympäristöystävällisyys, luonnonmukaiset materiaalit sekä kestävän kehityksen mukaisesti valmistetut tuotteet ovat osa ideologiaamme. Mikäli haluat ottaa askeleen kohti ekologisempia elämäntapoja kodin suunnittelun kautta, autamme mielellämme!