Stailaus

 

 

 

 

 

 

 

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Stailaus on oiva keino optimoida asunnon myyntiä, saavuttaa myynnillistä voittoa ja lyhentää myyntiaikaa.  Lyhyessä ajassa asunnosta tehdään puoleensavetävä ja houkutteleva. Stailauksessa luodaan joustavalla budjetilla asunnosta mielikuva, joka miellyttää mahdollisimman montaa potentiaalista ostajaa.

Kysymys on ensivaikutelmasta.

Stailatusta asunnosta saa helposti tyylikkäät ja kauniit myyntikuvat, jolloin myynti-ilmoituksen vetovoima kasvaa ja potentiaaliset ostajat lähtevät liikkeelle. Kohteen stilisointi ennen näyttöä on myös ehdottoman tärkeää. Stailauksessa luodaan ensivaikutelma kodista.

Stailaus on mielikuvan luomista.

Stailauksessa yhdistyvät sisustus, siivous ja lavastus. Onnistuneella stailauksella luodaan mielikuva, johon ostajan on helppo samaistua. Jos asunto on vaatimattomasti kalustettu tai jopa tyhjä, ostaja ei näe tilankäytön kaikkia mahdollisuuksia. Ostajan pitää asuntonäytöllä pystyä kuvittelemaan itsensä asumaan kohteessa. On tärkeää luoda tiloista helposti hahmotettavat ja tuoda niihin funktiot. avoitteena on luoda lämmin, oman kodin tunne, jonka kalustettu ja stailattu asunto saa aikaiseksi.

Stailauksen ammattilainen katsoo asuntoa aina potentiaalisen ostajan silmin.

Stailaaja karsii turhia kalusteita ja tavaranmäärää, tuo tarvittavia elementtejä korostamaan asunnon luonnetta ja tekee tilan helpoksi hahmottaa. Stailaaja voi tarvittaessa raikastaa asunnon ilmettä uusilla kalusteilla, sisustustavaroilla ja tekstiileillä.

Asiakkaan toiveiden pohjalta rakennamme yhdessä tavoitteet stailaukselle ja sovimme etukäteen stailauksen hinnan, keston ja ajankohdan.

FinaHem on erikoistunut lainahuonekaluilla ja ,-tuotteilla tehtyihin stailauksiin käyttäen laadukasta designia ja vihersisustusta, joilla luodaan stailauksiin "vau-efekti". Yhteistyökumppaneina stailauksessa ovat mm.: Kuusilinna, Arrogant Design, Sessak ja Plantagen.

Tarjoamiimme lisäpalveluihin kuuluvat myös virtuaalistailaus, asunnon myyntikuvien valokuvaus, somistus ja pintaremonttien teko.

STAILAUS ASIAKKAAN OMILLA HUONEKALUILLA

- Stailaus ja kalusteiden järjestely tehdään pääosin asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä.
- Tarvittaessa käytetään stailaajan oman stailausvaraston sisustustuotteita, tekstiilejä, somisteita, ym.
- Stailauksessa karsitaan ja uudelleen järjestellään huonekaluja. Asukas hoitaa itse karsittujen huonekalujen välivarastoinnin.
- Stailausaika voi usein mennä pääosin kohteen stilisointiin ja viimeistelyyn sekä valaistuksen uudelleen suunnitteluun (valaistus on kaiken A ja O). Toisinaan paikallaan on esimerkiksi huonekalujen uudelleenjärjestely, pientavaroiden karsiminen, tekstiilien päivittäminen ja pienimuotoinen siivous. - Trendiksi noussut vihersisustus tekee myös asunnon stailaukselle ihmeitä. Stailaaja toimittaa tarvittaessa lainaviherkasvit kohteeseen.
- Joskus asiakas haluaa hankkia huonekaluja stailausta varten, jolloin stailauspalveluun kuuluu kyseisen hankintalistan laatiminen asiakkaalle.

Stailaus sisältää:
- Ilmaisen suunnittelu-, ja arviointikäynti (tarvittaessa voidaan hoitaa myös etänä virtuaalisessa työtilassa, johon voi jakaa kuvia/videomateriaalia ym. Stailaajalla on käytössään virtuaalinen työtila). Arviointikäynnistä veloitetaan kilometrikorvaukset
- Kaluste-, tekstiilien-, sisustustavaroiden tarpeiden suunnittelu
- Tavaroiden järjestely ja karsiminen (varastointi asiakkaan omalla vastuulla)
- Valaistuksen suunnittelu
- Kohteen kokonaisilmeen stilisointi ja sisustuksen viimeistely

STAILAUS LAINAHUONEKALUILLA

- Tämä vaihtoehto sopii esimerkiksi tyhjien asuntojen ja uudiskohteiden stailaukseen. Myös vähäisesti kalustettujen sekä asunnon kalusteiden huonokuntoisuuden vuoksi tämä on hyvä vaihtoehto.
- Hinta sisältää asunnon stailauksen lainahuonekaluilla, tekstiileillä, valaisimilla, viherkasveilla ym. jotta kohteessa saadaan korostettua sen parhaita puolia sekä tekemään tilan hahmottamisen potentiaaliselle ostajalle mahdollisimman helpoksi.

Stailaus sisältää:
- Ilmaisen suunnittelu-, ja arviointikäynti (tarvittaessa voidaan hoitaa myös etänä virtuaalisessa työtilassa, johon voi jakaa kuvia/videomateriaalia ym. Stailaajalla on käytössään virtuaalinen työtila). Arviointikäynnistä veloitetaan kilometrikorvaukset
- Kaluste-, tekstiilien-, sisustustavaroiden tarpeiden suunnittelu
- Stailaus lainakalusteilla, tekstiileillä ja muilla sisustustuotteilla
- Tavaroiden järjestely ja karsiminen
- Valaistuksen suunnittelu
- Kohteen kokonaisilmeen stilisointi ja sisustuksen viimeistely

STAILAUKSEN LISÄPALVELUT

Virtuaalistailaus:
- Virtuaalisesti ja etänä tapahtuva stailaus on erittäin joustava vaihtoehto stailaukseen.

Virtuaalistailaus sisältää:
- Stailaajan tarjoaman virtuaalisen työtilan, johon voidaan ladata kuva-, video ja muuta materiaalia.
- min. 2 konferenssia asiakkaan kanssa virtuaalisessa työtilassa. Ensimmäisessä käydään läpi asiakkaan toimittama materiaali kohteesta, jonka pohjalta stailaaja laatii stailausuunnitelman. Toisessa konferenssissa käydään läpi stailaussuunnitelma, jonka pohjalta asiakas itse voi helposti stailata kohteen.
- Tarvittaessa stailaaja laatii myös hankintalistan, mikäli asiakas haluaa hankkia esim. uusia huonekaluja kohteeseen. Lisäksi stailaaja toimittaa asiakkaalle ohjeistuksen asunnon viimeisen silauksen tekemiseen ennen asuntonäyttöä.

Asunnon myyntikuvien valokuvaus:
- Myyntikohteen valokuvaus tarjolla myös erillisenä palveluna
- Sisältää kohteen myyntikuvien ottamisen sekä kuvien käsittelyn

Somistus:
- Kohteen saattaminen esittelykuntoon ennen kohteen kuvausta tai näyttöä.
- Sisältää tavaroiden raivauksen, sänkyjen huolellisen petaamisen, eteisen järjestelyn, verhojen suoristamisen, keittiön pikasiivouksen ym.
- Tarvittaessa käytetään stailaajan varaston sisustus-, ja somistustuotteita

Pintaremontti:
- Joskus kohteet vaativat pientä pintaremonttia ennen kohteen kuvaamista tai näyttöä. Esimerkiksi rikkinäiset listat, seinien maalaus, tapetointi ym.
- Kauttamme saat kokeneen, ammattitaitoisen ja luotettavan remontoinnin ammattilaisen.